Seizoen 2 is mede mogelijk gemaakt door onze luisteraars de Vrienden van Nieuw Voer.

Onze luisteraars ondersteunen de podcast door middel “pay as you can“. Hoe werkt dat? Heel simpel, jij bepaalt hoeveel het gesprek voor jouw waard is via deze link. Dankzij jouw ondersteuning help je Nieuw Voer vooruit met meer bijzondere gesprekken.

#18 30/05:

#17 26/04 : Maarten Casteleijn

#16 15/04 : Q&A Pius Floris

#15 22/02 : Pius Floris

#14 25/01 : Cornelis Mosselman

#13 30/11 : Sander Hazewinkel

#12 26/10 : Remco Mensinck

#11 28/09 : Michael Wilde

————————————————

Seizoen 1 is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Zuid-Holland.

#10- 25/05: Daan Luining van Meatable over kweekvlees als alternatief voor industriële veeteelt.

#09 – 30/03: Wim de Laat van The Protein Brewery over grootschalige eiwitproductie met schimmels in het lab

#08 – 24/02: Damaris Matthijsen van Economy Transformers over een nieuwe economie zonder particulier grondeigendom.

#07 – 27/01: Simone Koekkoek van Campus Almkerk over vraaggerichte en natuurinclusieve landbouw met behulp van een robot.

#06 – 25/11: Henk Kieft van Gaia Campus over de kwantum theorie toegepast op landbouw.

#05 – 28/10: Geert van der Veer van Herenboeren over hoe hij de voedseltransitie wil versnellen door burgerinitiatieven te faciliteren.

#04 – 30/09: Jasper ten Berge van Bij de oorsprong over microben als geheim wapen bij het sluiten van de kringloop.

#03 – 24/06: Jan Duijndam van Hoeve Biesland over kringlooplandbouw.

#02 – 27/05: Joost Wouters van The Seaweed Company over de potentie van zeewier.

#01 – 29/04: Pepijn Schmeink van plantaardig fast food restaurant Jack Bean over zijn ondernemerslessen op weg naar lokaal plantaardig voedsel als de norm.