Over Ons

Nieuw voer wil de voedseltransitie versnellen met een platform waar ondernemers elkaar helpen met skills, kennis en inspiratie.

Elke laatste maandag van de maand krijgt een pionierende food-ondernemer uit Rotterdam het podium. In een interactieve, persoonlijke setting verbinden we kennis, inzichten en ervaringen van ondernemers die zich tussen niche en mainstream bevinden.

Door als peers naar elkaar te luisteren, ontstaat Nieuw Voer voor gedachten. Het geeft de voedseltransitie Nieuw Voer voor versnelling. En het geeft Nieuw Voer aan de slagkracht van food-ondernemers in regio Rotterdam en daarbuiten.

Nieuw Voer is een initiatief van Alexander Prinsen en Patrick Kaashoek.

Alexander Prinsen

Alexander is een systeemdenker die intuïtief en integraal denkt. Hij kijkt vanuit diverse disciplines met een frisse blik naar business modellen. Alexander legt daarbij feilloos de pijnpunten bloot en ziet nieuwe kansen om business modellen kloppend, circulair en winstgevend te maken.

Ben je benieuwd wat Alexander nog meer doet? Bekijk dan zijn Linkedin profiel of website voor informatie over lezingen, consultancy, systeemverandering en onderzoek.

Patrick Kaashoek

Patrick lost integrale vraagstukken op binnen de voedseltransitie. Als holistische generalist met ervaring met verandermanagement, de energietransitie en als facilitator belicht hij onderwerpen vanuit verschillende hoeken. Hij helpt mensen een ander perspectief te zien wat leidt tot nieuwe inzichten en oplossingen.

Wil je meer weten? Check dan Patrick zijn Linkedin profiel of website. Daar vind je meer over zijn werkervaring en recente projecten, zoals innovatienetwerk Voedselfamilies.

CONTACT US

Wil je ons benaderen met een vraag, deze kan je hier achterlaten

Sending

©2020 Nieuw Voer

Log in with your credentials

Forgot your details?