Achtergrond

Ons landbouwsysteem ondergaat grote transities die zich afspeelt in verschillende deelgebieden:
Van gangbaar naar regeneratieve landbouw
Van lineair naar kringlooplandbouw
De bewustwording over belang van Voedsel(transitie)
De verschuiving naar niet dierlijke eiwit(transitie)
Directe verkoopkanalen van de landbouwer (Korte Ketens)
Uitbreiding beschikbaarheid van Biobased grondstoffen
Eerlijke en betere verdien- en financieringsmodellen voor de landbouwer

Met Nieuw Voer bewegen we ons horizontaal door de verschillende verticale deelgebieden om de onderlinge verbanden te ontdekken in het groter systeem. De inzichten van de ondernemer staan centraal en de kruisbestuiving naar de andere deelgebieden.

Alexander Prinsen

Alexander is de host en medeoprichter van Nieuw Voer. Hij is een systeemdenker die intu├»tief en integraal denkt. Hij kijkt vanuit diverse disciplines met een frisse blik naar business modellen. Alexander legt daarbij feilloos de pijnpunten bloot en ziet nieuwe kansen om business modellen kloppend, circulair en winstgevend te maken.Ben je benieuwd wat Alexander nog meer doet? Bekijk dan zijn Linkedin profiel of website voor informatie over lezingen, consultancy, systeemverandering en onderzoek

Eregalerij

Nieuw Voer is in 2019 ontstaan door de behoefte van Alexander Prinsen en Patrick Kaashoek voor een plek in Rotterdam om het gesprek over de landbouwtransitie te kunnen voeren.

Patrick Kaashoek

Patrick is mede-initiator van het eerste uur en co-host tijdens het eerste Nieuw Voer seizoen. Patrick is als holistische generalist gespecialiseerd in verandertrajecten, waar hij als facilitator instaat is onderwerpen vanuit verschillende hoeken te belichten. In zijn huidige rol als kwartiermaker bij de Zuid-Hollanse VoedselFamilies jaagt hij integrale vraagstukken binnen de voedseltransitie aan. Wil je meer weten over Patrick, zie ook zijn Linkedin profiel of website.

Contactgegevens van Nieuw Voer

Nieuw Voer is een handelsnaam van Alexander Prinsen Training & Consulting en is statutair gevestigd te Rotterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56.796.218. Wij zijn bereikbaar via e-mail: .