Over Ons

Nieuw voer wil de voedsel- en biobased transitie versnellen met een platform waar ondernemers elkaar helpen met skills, kennis en inspiratie.

Elke laatste maandag van de maand krijgt een pionierende voedsel- en biobased ondernemer uit Rotterdam het podium. In een interactieve, persoonlijke setting verbinden we kennis, inzichten en ervaringen van ondernemers die zich tussen niche en mainstream bevinden.

Door als peers naar elkaar te luisteren, ontstaat Nieuw Voer voor gedachten. Het geeft de voedsel- en biobased transitie Nieuw Voer voor versnelling. En het geeft Nieuw Voer aan de slagkracht van innovative ondernemers in regio Rotterdam en ver daarbuiten.

Nieuw Voer is in 2019 ontstaan door de behoefte van Alexander Prinsen en Patrick Kaashoek voor een plek in Rotterdam om dit gesprek te kunnen voeren.

Alexander Prinsen

Alexander is host en medeoprichter van Nieuw Voer. Hij is een systeemdenker die intuïtief en integraal denkt. Hij kijkt vanuit diverse disciplines met een frisse blik naar business modellen. Alexander legt daarbij feilloos de pijnpunten bloot en ziet nieuwe kansen om business modellen kloppend, circulair en winstgevend te maken.

Ben je benieuwd wat Alexander nog meer doet? Bekijk dan zijn Linkedin profiel of website voor informatie over lezingen, consultancy, systeemverandering en onderzoek

Eregalerij

Patrick Kaashoek

Patrick is medeoprichter en host van Nieuw Voer Seizoen 1. Hij lost integrale vraagstukken op binnen de voedseltransitie. Als holistische generalist met ervaring met verandermanagement, de energietransitie en als facilitator belicht hij onderwerpen vanuit verschillende hoeken. Hij helpt mensen een ander perspectief te zien wat leidt tot nieuwe inzichten en oplossingen.

Wil je meer weten? Check dan Patrick zijn Linkedin profiel of website.